Page

Build your finance is opgericht door Aico Reessink

“Na mijn opleiding Bouwkunde ben ik in 1994 gestart als zelfstandig ondernemer in antiek, samen met mijn vader. In 2002 ben ik hiermee gestopt. Via omwegen ben ik in 2006 in de financiële wereld terechtgekomen, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Ik heb alles geleerd over hypotheken, verzekeringen, belastingen en allerlei andere zaken waar je mee te maken krijgt in je financiële leven. Ik vond vooral het contact met de klanten heel erg leuk. Het is fijn om mensen vooruit te kunnen helpen. Maar ik miste het bouwkundig aspect in mijn werk. In mijn vrije tijd hielp ik al vaak mensen met hun verbouwingen aan de woning.

Sinds augustus 2021 heb ik de stap genomen om als zelfstandig ondernemer te starten met Build your Finance. Hierin kan ik wel mijn financiële kennis combineren met mijn bouwkundig hart. Voor mijn klanten is dit erg fijn omdat ik beter kan inschatten wat de kosten kunnen zijn en hoe lang een verbouwing of bouwproject kan duren. Ik combineer dus mijn bouwkennis met mijn financiële kennis, dat vinden mijn klanten vrij bijzonder. Dus ik denk eerst mee over de financiering van een verbouwing en daarna steek ik zelf de handen uit de mouwen!

In de loop van de tijd heb ik een divers en goed netwerk op weten te bouwen van aannemers, metselaars, klusjesmannen tot makelaars en notarissen, waarmee de samenwerkingen erg prettig verlopen. Dat netwerk zet ik nu in om mijn klanten de beste service te bieden!”